Ποιοι Είμαστε;

Ποιοι Είμαστε;

Η εταιρεία METAFORES.com ιδρύθηκε το 2010 και είναι επίσης γνωστή ως "Μεταφορές για Φοιτητές". Πρωταρχικός σκοπός της είναι να βοηθήσει τους φοιτητές να μεταφέρουν τα αντικείμενα τους από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Κύπρο, Ελλάδα καθώς και προς άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές, μας καθιέρωσαν την πρώτη σε προτίμηση από τους φοιτητές εταιρεία μεταφορών από την Αγγλία σε Κύπρο και Ελλάδα.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Γιατί σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε τα αντικείμενα σας φθηνά, ασφαλισμένα και χωρίς ταλαιπωρία.

Οι γνώσεις μας για τις ανάγκες των φοιτητών και η συνεχείς επικοινωνία μας μαζί σας, έχει καταστήσει τις METAFORES.COM ως τις πιο ΦΘΗΝΕΣ μεταφορές στην αγορά και την ΠΡΩΤΗ σε προτίμηση εταιρία για τις μεταφορές των φοιτητών!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ Η' ΚΡΥΦΑ ΕΞΟΔΑ! Η τελική τιμή είναι αυτή που συμφωνήθηκε πριν από την παραλαβή.

Οι Υπηρεσίες μας

Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, σε συνδυασμό με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Όπως αναφέρετε και στο σλόγκαν της εταιρίας μας, 'Μεταφορές για φοιτητές… και όχι μόνο!!', καθώς οι υπηρεσίες μας απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές, οικογένειες και άτομα που επιθυμούν να μεταφέρουν αντικείμενα από το Ηνωμένο Βασίλειο προς Κύπρο και Ελλάδα.

Με το πέρασμα του χρόνου, η υπηρεσίες μας επεκτάθηκαν, και τώρα συμπεριλαμβάνουν μεταφορές από το Ηνωμένο Βασίλειο σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως Ισπανία και Λουξεμβούργο.

Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες μεταφοράς προσωπικών αντικειμένων εντός του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω των συνεργατών μας.

Έχουμε πρωτοπορήσει προσφέροντας το σύστημα 'online shopping' με το οποίο οι πελάτες μας μπορούν να αποστείλουν στις αποθήκες μας, τα αντικείμενα που έχουν είδη αγοράσει μέσω διαδικτύου. Η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνετε κυρίως σε άτομα που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα μέσω διαδικτύου και ο πωλητής δεν μπορεί να τα αποστείλει εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.

ΑΠΛΑ – ΦΘΗΝΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ

Πώς λειτουργεί;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα παραγγελίας στο METAFORES.COM, με την οποία θα μας ενημερώνετε με τα στοιχεία της μεταφοράς και των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρετε.

Στη συνέχεια προσφέρουμε την καλύτερη διαθέσιμη τιμή και εσείς μπορείτε να προχωρήσετε με την επιβεβαίωσή σας.

Μετά τη επιβεβαίωση της παραγγελίας σας , το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ετοιμάσετε τα κιβώτια και τις βαλίτσες σας και οι οδηγοί μας θα τα παραλάβουν από την πόρτα σας!

Εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για την πορεία των αντικειμένων σας προς τον προορισμό τους και μόλις αυτά είναι έτοιμα για παραλαβή σας ενημερώνουμε να τα παραλάβετε από την αποθήκη μας ή σας τα μεταφέρουμε έξω από την πόρτα σας!